Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pikantní Šmakoun na žampionech

Zpět
  • Autor: Evadeva
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sojová omáčka pepř sůl pokud nemáme čerstvou chilli papričku, tak mleté chilli

Energetická hodnota celkem: 1183 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 592 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

100g Šmakoun Adler Přírodní nakrájíme na kostičky a zakápneme sojovou omáčkou. Nakrájíme omyté žampiony a vhodíme na rozehřátou pánev s troškou olivového oleje a necháme chvíli opéct. Mezitím nakrájíme 1 chilli papričku a 1 zelenou papriku a přihodíme na pánev a opět chvíli opečeme. Nakonec vhodíme kousky marinovaného Šmakouna, dochutíme solí a pepřem a prohřejeme. Podáváme ozdobené nakrájenými rajčaty. Získáme výživné jídlo plné bílkovin s minimálním obsahem tuků a sacharidů vhodné jako lehká večeře.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 05. 2015 14:49
Šmakoun se vyrábí z vaječného bílku, takže obsahuje komplexní proteiny a hlavně žádné tuky a skoro žádné sacharidy. Adler Šmakoun se vyrábí v mnoha příchutích - slané, sladké i pikantní
26. 03. 2015 15:02
dík za tip na rychlou večeři
24. 03. 2015 21:12
Mám dotaz - co je to Šmakoun?
20. 03. 2015 15:21
k tomu stačí jen pár plátků žitného Crispbread a chutná a zdravá večeře je za chvíli na stole

Naši partneři